Trappenspecialist nodig in Leuven?

Bespaar gratis door offertes van specialisten uit de regio te vergelijken!

Gratis – Vrijblijvend

Nieuwe trappen & traprenovatie Leuven

De trap is een belangrijke blikvanger in uw woning in Leuven. Met een traprenovatie ziet uw trap er weer als nieuw uit! Schakel een trappenmaker uit de buurt in voor het renoveren van de trappen. U bent dan verzekerd van het beste resultaat. Liever een nieuwe trap? Ook dat is geen probleem. Plaats bijvoorbeeld een moderne betonnen trap of een houten draaitrap. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend offertes aan.

Start gratis offerteaanvraag!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het renoveren van trappen? Of wilt u weten welke materiaalsoorten er geschikt zijn voor een renovatie of gloednieuwe trap? Lees dan snel verder! Wij geven u een handig overzicht van alle opties en de gemiddelde prijzen. Ook leest u hoe u bespaart op de kosten.

trappen Leuven

Offertes vergelijken? Bespaar op de kosten!

Wist u dat u niet te veel betaalt door offertes van meerdere trapspecialisten uit de regio te vergelijken? U bespaart zo aanzienlijk op de kosten. Elke specialist hanteert namelijk zijn eigen tarieven. Bovendien krijgt u zo meer inzicht in de exacte totaalprijs. Met onze offerteservice vergelijkt u eenvoudig offertes van een aantal specialisten. U hoeft hier alleen het offerteformulier voor in te vullen!

Dit zijn de voordelen van onze offerteservice:

  • De offerteservice is geheel gratis en zonder verplichtingen. U zit dus nergens aan vast.
  • U kiest eenvoudig de beste trapspecialist uit de omgeving van Leuven.
  • Bespaar tot wel 40% op de kosten van een gloednieuwe trap of traprenovatie.

Nieuwe trap of traprenovatie?

Gaan uw traptreden slijten of zijn ze er na verloop van tijd niet mooier op geworden? U kunt in dat geval uw trappen in Leuven vervangen of renoveren. Kiest u voor het vervangen van de trap? Dan zal een trappenmaker het volledige trapmodel verwijderen en een nieuw exemplaar plaatsen.

Hierbij heeft u eventueel de keuze uit een ander model, waarmee u de hal of woonkamer een compleet andere uitstraling geeft. In de meeste gevallen voldoet een traprenovatie ook. Hierbij behoudt u uw bestaande trappen, maar worden deze gerenoveerd. Dit verhoogt de veiligheid en verbetert het uiterlijk, waardoor het echte blikvangers worden.

Een traprenovatie laten doen door erkende vakmannen? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Traprenovatie Leuven

Laat de trap in uw woning in Leuven weer stralen met een traprenovatie! Er zijn verschillende mogelijkheden voor het renoveren van trappen. Kies bijvoorbeeld voor het zandstralen van hardhouten trappen om ze in ere te herstellen of plaats trapbekleding.

Uw gehele trap wordt opgeknapt en ziet er na de traprenovatie weer als nieuw uit. Een vakman uit Leuven renoveert niet alleen de trap, maar ook de leuningen en plaatst moeiteloos trapverlichting of andere extra opties.

Waarom een traprenovatie laten uitvoeren?

Trappen worden elke dag intensief gebruikt. Hierdoor slijt het materiaal en krijgt u bijvoorbeeld kale plekken in de tapijtbekleding of op de verf