trappen offertes

Gratis trappen offertes vergelijken

Is het tijd om uw trapbekleding te herstellen, of om de volledige trap in uw hal te vervangen? Dan zit u bij ons goed. Wij werken samen met menig trapspecialist, die allen een ruime ervaring binnen het vakgebied hebben. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het uitvoeren van een traprenovatie bij u thuis?

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo snel mogelijk gratis offertes van aangesloten specialisten. Het is aan u om deze met elkaar te vergelijken. Vergelijk en bespaar op de kosten!

Waarom offertes aanvragen?

 • Aantrekkelijke prijzen
 • Offerteaanvraag is gratis en zonder verplichtingen
 • Voor traprenovatie & nieuwe trappen
 • Door te vergelijken bespaart u op uw investering

Trap op maat

Er bestaan vele verschillende trapsoorten, die allen een geheel eigen uitstraling aan een ruimte geven. Zo biedt een wenteltrap grandeur en elegantie, terwijl een metalen open trap staat voor functionaliteit en eenvoud. Wilt u graag een nieuwe bedrijfstrap voor in de lobby?

Of kijkt u naar de mogelijkheden voor het renoveren van de gang bij u thuis? Bij menig trappenfirma is het mogelijk om de trapbasis compleet op maat te laten maken, zodat die precies bij uw eisen aansluit. Denk hierbij bovendien ook aan het ontwerp van de trapleuning of de toepassing van trapverlichting, om helemaal uw stijl voor de trap door te trekken.

  Gratis offertes vergelijken

  U ontvangt maximaal 5 vrijblijvende offertes.  Gewenst materiaal (*)

  Renovatie of nieuwe trap? (*)

  Type trap? (*)


  Wilt u de trapleuning vervangen?

  Startdatum van de werkzaamheden (*)

  Omschrijving (*)
  Gratis – Vrijblijvend

  Vergelijk offertes en bespaar!

  Vraag gratis en zonder verplichtingen offertes aan. Vergelijk & besaar!

  Gratis offertes vergelijken

  traprenovatie trapbekleding

  Traprenovatie

  De term traprenovatie staat voor een groot aantal klussen die allen zorgen voor het verbeteren van de staat van trappen en het optimaliseren van het gebruiksgemak. De meest gebruikelijke klus die onder het begrip traprenovatie valt is het aanpassen van de trapbekleding. Van het plaatsen van voorzettreden tot het leggen van tapijt: het bekleden van trappen kost tijd en moeite, maar zorgt voor een uitstekend resultaat. Voor houten trappen geldt bovendien dat het een optie is deze te beitsen of schilderen om zo de aanblik te veranderen. Naast het wijzigen van de trapbedekking is ook het vervangen van de trapleuning een optie.

  trappenmaker prijzen

  Besparen door offertes vergelijken

  Wilt u de huidige trapleuning vervangen door een touw, of een grote decoratieve tak? Slijten de houten traptreden langzaam en vreest u voor valpartijen? Of is er een probleem met de trapverlichting? Bij deze en andere zaken is het mogelijk de hulp van een erkend trappenmaker in te schakelen. Geef uw wensen aan ons door, dan sturen wij u spoedig maximaal 6 offertes toe van specialisten uit de regio. Door deze offertes op basis van prijzen en aanbod met elkaar te vergelijken is het mogelijk om tot wel 25% op de uiteindelijke traprenovatie te besparen! Wij helpen u graag verder.