Trap bekleden met hout?

Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Gratis – Vrijblijvend

trap bekleden met hout

Trap bekleden met hout

Bent u toe aan nieuwe look voor uw betonnen of houten trap? Laat deze bekleden met hout! Hout geeft uw trap een natuurlijke en warm uiterlijk. Wij zijn een netwerk van trapspecialisten en werken samen met tal van gespecialiseerde bedrijven door heel Vlaanderen. U vindt via ons netwerk altijd een specialist die bij u past!

Start gratis offerteaanvraag!

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze houten trapbekleding, dan kunt u vrijblijvend en geheel kosteloos tot wel 6 offertes aanvragen. Op deze manier vergelijkt u eenvoudig diverse aanbieders uit uw regio op prijs en aanbod. Dankzij deze werkwijze bespaart u tot wel 30% op de totale kosten!

Drie voordelen van houten trapbekleding

Een trap van hout staat niet alleen prachtig in uw woning, het heeft ook veel handige voordelen:

  • Geen gedoe meer met stofzuigen: een vochtig doekje met een druppeltje zeep en de eyecatcher van uw huis is in een mum van tijd weer brandschoon.
  • Van budget tot extra luxe, de houten trappen zijn er in verschillende prijsklassen. Zo is er voor iedereen een passende trap te vinden.
  • Heeft u kinderen? Of een hond die veel ravot in huis? Geen probleem. Een voordeel van houten trapbekleding is dat het makkelijk bewerkbaar is. Zo kunnen beschadigingen snel herstelt worden en kan u een schilder inhuren om de trap een andere kleur te geven.

Bekleden met beuken, eiken of mahonie?

Van eiken tot beuk en van teakhout tot mahonie: er is veel mogelijk bij het bekleden van trappen. Bent u op zoek naar een degelijke, maar toch betaalbare trapbekleding? Dan is mahonie een geschikt materiaal voor u. Meer een type voor degelijk, sterk hout? Dan kunt u kiezen voor een eiken variant. Eiken is een hardhoutsoort, wat past bij een klassiek, landelijk of modern interieur. Dit hout kan gemakkelijk aangepast worden naar uw wensen. Als u meer houdt van een Scandinavisch interieur, dan is er ook nog de optie om voor een beuken bekleding te kiezen. Beukenhout is geschikt voor kleine kamers, omdat het een houtsoort is die rust uitstraalt. Naast eiken, mahonie en beuken, is er natuurlijk nog een scala aan andere houtsoorten te vinden.

De natuurlijke uitstraling van houten overzettreden

Een trap van hout is geschikt voor ieder interieur. Dit komt mede door de natuurlijke uitstraling van het materiaal. Bij een modern interieur heeft een houten trapbekleding vaak een warme uitstraling ten opzichte van het strakke design. Voor een klassieke woning is het juist de finishing touch op de rest van het huis. De overzettreden worden over de volledige traptrede aangebracht. Bij een dichte trap is het ook mogelijk om de stootboorden te voorzien van een houten afwerking zodat het één geheel wordt. Maak uw woning af en laat uw trap bekleden door één van de specialisten uit ons netwerk, of kies voor een volledige traprenovatie van uw huidige traptreden.
prijs houten trapbekleding

Hoe zijn de kosten van houten trapbekleding opgebouwd?

De kosten van een trapbekleding van hout kunnen zeer uiteenlopen en bestaan over het algemeen uit twee categorieën: de arbeidskosten en de materiaalkosten. Ongeveer drie kwart van de totaalprijs bestaat uit de kosten voor het materiaal. Hierop zou u kunnen besparen door voor bijvoorbeeld laminaat te kiezen in plaats van eiken. Dit bespaart al snel €30,- per overzettrede. Heeft u een open trap? Dan heeft de specialist uiteraard minder materiaal nodig en zal de prijs iets lager liggen dan bij een gesloten trap. Als u geen budget heeft voor een volledige traprenovatie dan is er de mogelijkheid om enkel de overzettreden te laten plaatsen. Zo realiseert u dezelfde uitstraling maar dan een stuk voordeliger. Vergelijk de offertes van de verschillende specialisten, zodat u een realistisch beeld krijgt van de kosten.

Besparen op het bekleden van uw trap?

Vraag gratis offertes aan en vergelijk om te besparen op de kosten van trapbekleding door een specialist.

houten trapbekleding offerte

Vrijblijvend offertes aanvragen

Heeft u inmiddels besloten welke vorm, materiaal en kleur u uw trap wilt bekleden? De trapspecialisten uit ons netwerk werken met alle plezier aan uw traprenovatie. De arbeidskosten zijn een grote invloed op de totaalprijs en verschillen per bedrijf. Daarom raden wij u altijd aan om meerdere offertes met elkaar te vergelijken. Via ons contactformulier vraagt u eenvoudig tot wel 6 offertes aan. Deze service is gratis en volledig vrijblijvend, zodat u nergens aan vast zit. Vergelijk de prijsopgaven niet alleen op prijs, maar ook op kwaliteit zodat u verzekerd bent van de beste trapbekleding voor de juiste prijs. Nieuwsgierig wat u gaat betalen voor het bekleden van uw trap? Neem dan vandaag nog contact met ons op en bespaar tot wel 30% op de kosten!