Trappenspecialist nodig in Antwerpen?

Bespaar gratis door offertes van specialisten uit de regio te vergelijken!

Gratis – Vrijblijvend

Nieuwe trappen & traprenovatie Antwerpen

Met een traprenovatie ziet de trap in uw woning in Antwerpen er weer als nieuw uit! Schakel bijvoorbeeld een trapspecialist in voor het plaatsen van overzettreden of laat uw houten trap in ere herstellen door het te zandstralen. Uiteraard is het ook mogelijk om een nieuwe trap te laten monteren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de exacte prijzen? Vraag dan geheel vrijblijvend offertes aan.

Start gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u alles over het renoveren van trappen en de mogelijkheden voor uw woning. Uiteraard geven we u ook inzicht in de gemiddelde prijzen. Ook over de plaatsing van een gloednieuwe trap vindt u meer informatie op deze pagina. Lees snel verder om te weten hoe u bespaart!

trappen Antwerpen

Offertes vergelijken? Bespaar op de kosten!

Betaal niet te veel door offertes te vergelijken! Door het offerteformulier in te vullen ontvangt u gratis en vrijblijvende offertes van meerdere specialisten in de omgeving.

Vergelijk deze op uw gemak thuis en kies de beste trapspecialist uit de regio Antwerpen. Door offertes te vergelijken weet u zeker dat u de beste kostprijs betaalt voor uw trap of voor een traprenovatie.

Nieuwe trap of traprenovatie?

Als trappen aan vernieuwing toe zijn, dan heeft u in principe twee mogelijkheden: u kunt een geheel nieuw trapmodel laten plaatsen, of u kiest voor een traprenovatie. Verreweg de meeste klanten uit Antwerpen kiezen voor een traprenovatie. Hiermee kunt u de trap met een klein budget volledig transformeren.

U kunt de traptreden schilderen, maar het is tevens een optie om trapbekleding te bevestigen. Kies bijvoorbeeld voor houten trapbekleding, zodat het lijkt alsof een prachtig authentieke trap in huis heeft. Wilt u juist een nieuw trapmodel omdat de oude zat bent? In dat geval is het plaatsen van gloednieuwe trappen de beste optie.

Een vakman inhuren voor een traprenovatie of een nieuwe trap? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Traprenovatie Antwerpen

Met een traprenovatie ziet de trap in uw woning in Antwerpen er weer als nieuw uit. Trappen worden elke dag intensief gebruikt en hierdoor ontstaat slijtage. De verf op een houten trap slijt bijvoorbeeld en u krijgt kale plekken in de tapijtbekleding.

Met een traprenovatie wordt de gehele trap opgeknapt. Er zijn verschillende methodes voor het renoveren. Kies bijvoorbeeld voor trapbekleding, laat trapverlichting installeren of zandstraal het hout.

Waarom een traprenovatie?

Eén van de voordelen van een traprenovatie is dat het een stuk goedkoper is dan de plaatsing van een gloednieuwe trap. Daarnaast neemt het renoveren vaak minder tijd in beslag. Lees op deze pagina meer over de mogelijkheden!

traprenovatie Antwerpen